Rulouri din carne de vita

de Panacris in Vita, 28 Oct 2015 | 4694 vizualizari

 

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea sunt prieteni cu carnea de vită, doar la gulyas :D Ei, până la urmă, a fost totul foarte bine, întrebarea Zmeului Mijlociu: doar patru bucăți???? :D Gata cu vorbăria, spor la trabă și poftă bună ;)

 

INGREDIENTE

  • Carne de vită feliată subțire ( snițel de vită) 4 bucăți,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Muștar clasic 4 linguri,
  • Sunculiță de porc cu piper 8 felii,cca. 200 g,
  • Ardei copt din salată 8 felii,
  • Ulei de măsline,
  • Scobitori sau cleme pentru rulade,
  • Vin roșu demisec cca. 200 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de vita:

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată, câte două felii de sunculiță afumată și ardei copt din salată, apoi se rulează, se prind cu scobitori sau cleme specaule pentru rulade. Rulorile obținute se așează într-un vas termorezsitent, se stropesc cu puțin ulei de măsline, apoi se dau la cuptor ptr cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se toarnă vinul, se acoperă cu un capac, sau folie de aluminiu și se lasă la gătit cca. 90 de minute la foc mediu, 180 grade, electric. Rulorile se servesc fierbinți acompaniate de piure din cartofi și sos de ciuperci, în cazul nostru, dar deobicei cu varză roșie călită și găluște din cartofi, nemțești ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (24)

Panacris 1

29.10.2015, 10:40

Simona, mersi de tips. N-am avut timp de prajit in tigaie, înainte de a le pune la cuptor, le-am lasat la rumenit initial in cuptor, aoi am completat cu vin le-am acoperit si le-am dat pace Vroiam să le fac la Laurentiu-Ionel, dar era ocupat cu altceva )

Gherca Daniela 1

29.10.2015, 11:59

Rocsi 1

29.10.2015, 19:53

Cred ca au fost tare apetisante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba