Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2015 | 4825 vizualizari

 

Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept pui
  • 3 castraveciori murati
  • 2 carnati din carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori:

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie. 

Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.

Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces. 

Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat. 

Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori. 

Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti. 

Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

In momentul servirii indepartam scobitorile. 

Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu