Rulouri festive

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 18470 vizualizari

 

Reteta am gasit-o in revista "Bucataria pentru toti" din martie. E modificata, reteta originala este cu fileuri de somon.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 gr. sunca
  • 4-5 patrate de branza toast
  • 2 lg. mustar cu hrean
  • 2 linguri de unt
  • marar tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri festive:

Se taie dovlecei pe lungime in fasii de 2-3 mm grosime. Se oparesc fasiile cca. 4-5 min.. Se scot intrun vas cu apa rece pentru asi mentine culoarea. Se scurg de apa si se usuca pe servete de bucatarie. Mararul se toacasi se amesteca cu mustarul cu fream si unt.

feliile cu un strat din acest amestecsi puneti deasupra cate o fasie de sunca si branza, taiata la fel de mare ca fasia de dovlecel. Apoi se ruleaza si se prinde in scobitori, ca sa nu se desfaca. Se pune pe un pat verde din cozi de ceapa verde sau orice alt decor, in functie de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri festive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adnas54 1

20.03.2010, 16:39

Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare.
Va sarut pe toate. Sanda

Oana 1

30.03.2010, 20:53

Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza

elena1988 1

22.03.2011, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]