Ideale pentru o intalnire cu prietenii :)
Pentru sosul marinara:
Ceapa se taie julien, ardeii feliute subtiri, iar varza fasii subtiri. Puiul taiat si el in fasii subtiri se caleste in putin ulei pana e facut bine (sau se pregateste la cuptor).
Intr-o tigaie calim ceapa in ulei, apoi adaugam ardeii, iar cand s-au muiat punem si varza. Cand si aceasta se inmoaie, adaugam puiul si sosul de soia dupa gust.
Intr-o oala, usturoiul pisat se caleste putin, apoi se adauga rosiile curatate de coaja (prin oparire daca aveti timp) si taiate cubulete. Cand sosul mai pierde din lichid, condimentam cu sare si piper si presaram busuiocul.
Intr-o alta tigaie asezam lipia, ungem cu sos, punem cateva felii de cascaval si lasam sa se topeasca, apoi punem si umplutura de pui si rulam. Daca nu aveti timp, puteti pregati direct la rece si sa le incalziti in cuptor la servire.
Se servesc cu sosul marinara.