SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA

de mihaelar63 in Salate, 27 Feb 2017 | 4476 vizualizari

 

Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina perfecta. Ce sa mai zic ? In 10 minute ai preparat salata aceasta, ba ai si terminat de mancat !!! 
 ,, Dragostea e o salata ''

 

INGREDIENTE

  • 300 gr inele de calamar in panada [congelate]
  • 200 gr frunze de rucola
  • 1 legatura ridichi rosiii
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet de mere
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA :

 

  1. Intr-o tigaie anti-aderenta, se pune la incins uleiul de floarea soarelui.
  2. Cand uleiul este incins, se reduce intensitatea caldurii.
  3. Se prajesc la foc mediu, inelele de calamar, pe ambele parti.
  4. Sarati rondelele de ridichi.
  5. Amestecati ridichile cu frunzele de rucola, uleiul de masline si otet de mere.
  6. Gustati si acriti, daca mai este nevoie.
  7. Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi, cat si de catre rucola.
  8. Aranjati frumos salata de rucola cu ridichi, pe un platou si asezati deasupra inelele de calamar.
  9. Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta.

  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper, nota picanta este data atat de catre ridichi. cat si de catre rucola.

2

Calamarul se asaza peste frunze, doar in momentul servirii, pentru a nu-si pierde consistenta crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

28.02.2017, 09:03

anca_rm 1

28.02.2017, 10:08

ce imi plac inelele de calamar , o reteta perfecta si rapida

Catalina L 1

02.03.2017, 21:29

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]