Salata cu pastrav afumat si fasole boabe

de danakarin in Salate, 22 Feb 2013 | 6296 vizualizari

 

Inspirata de salata cu peste realizata de Timea acum cateva zile am preparat si eu ceva asemanator, multumesc, Timea.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de fasole boabe tip Kidney ( 275 g greutate scursa)
  • un fileu de pastrav afumat ( 250 g)
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • Aceto Balsamico Bianco
  • cateva frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si fasole boabe:

Am scurs fasolea de sucul din conserva si am trecut-o sub un jet de apa rece. Am pus-o intr-o salatiera. Am maruntit cu furculita pestele, l-am adaugat la fasole. Am curatat si am taiat ceapa pestisori, am plasat-o si pe ea la restul componentelor, am amestecat usor, am adaugat otetul, am sarat, am piperat cu piper proaspat macinat. Nu am pus ulei, pentru ca pestele a fost suficient de gras, dar daca folositi alt tip de peste, de exemplu ton din conserva puteti adauga 1-2 linguri de ulei de masline. la sfarsit am presarat cateva frunze de busuioc. In timp record am avut o cina delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]