Salata cu ton

de Dya Daniela Andrei in Salate, 18 Apr 2011 | 85068 vizualizari

 

Pentru ca week-end-ul care tocmai a trecut, am sarbatorit Floriile, am pregatit ca aperitiv, printre altele si o salata cu ton. Va prezint astfel, o salata usoara, ce combina culoare si arome, satisfacand chiar si cele mai pretentioase gusturi. Atat cantitatea cat si ingredientele folosite sunt optionale si variaza in functie de gustul fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • ton in suc propriu (conserva)
  • porumb dulce
  • masline
  • oua fierte
  • salata verde
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa verde
  • ceapa rosie
  • castraveti
  • ardei gras rosu si verde 
  • rosii
  • ridichi
  • un mar
  • sucul de la o lamaie
  • patrunjel
  • sare dupa gust
  • ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton:

Marul, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoare, iar celelalte legume le taiem in felii subtiri. Intr-un bol adaugam pe rand, cate un strat din fiecare ingredient, iar la final potrivim de sare, de ulei de masline si suc de lamaie, amestecand cu grija.

Se serveste rece.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton, cous-cous si legume de sezon