Salata de ardei copti cu usturoi

de RuxyRux in Salate, 2 Aug 2012 | 8444 vizualizari

 

O salata excelenta, usor de facut atat vara cat si iarna, merita probata...

 

INGREDIENTE

  • 5 sau 6 ardei grasi chiar si capia frumos colorati, rosii, verzi si galbeni de ce nu si portocalii
  • 3 sau 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 catei de usturoi
  • sare( Himalayana, de mare sau grunjoasa)
  • otet de Modena sau de mere si miere, de zmeura( sau zeama de lamaie)
  • rosii cherry pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei copti cu usturoi:

Spalam ardeii ii curatam de cotor si seminte si ii taiem bucati( aici depinde de cat de tare ne grabim si de imaginatia fiecaruia desigur).

Ardeii taiati bucati de aseaza pe tava tapetata cu hartie pergament.

Se toarna deasupra doua trei linguri de ulei de masline si se amesteca bine, apoi se aranjeaza pe toata tava.

Se coc in jur de 25 de minute la 200 de grade.

Se scot ardeii intr-un bol, se amesteca cu sare, ulei de masline, otet dupa gust si usturoi zdrobit.

Se servesc calzi, sunt incredibil de gustosi!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

05.08.2012, 22:24

Multumesc, astazi am preparat din nou si a iesit excelenta

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 10:28

delicioasa!!

babi5 1

30.08.2013, 18:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pimentos de Padron