Salata de cartofi cu peste afumat

de Bucataras Medi in Peste, 25 Noi 2010 | 7039 vizualizari

 

Excelenta pentru zilele de post in care se mananca peste.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1-2 cepe(este de preferat ceapa rosie dar eu nu am avut)
  • 1 buc. macrou afumat
  • o mana cu masline
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • marar uscat
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu peste afumat:

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-un vas cu apa atata cat sa ii acopere.Adaugam in apa putina sare si lasam pana cand acestia sunt fierti(se incearca cu ajutorul unei furculite).Se scurge apa si se lasa sa se racoreasca catofii dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mai mari(asa imi place mie).

Se pun intr-un vas  se presara marar uscat peste ei si se adauga pe rand maslinele, pestele afumat curatat de oase si rupt in bucati potrivite si mai apoi ceapa taiata pestisori.Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

Sylvia 1

28.11.2010, 12:31

Medi nu am gasit ieri macrou afumat asa c azi o sa fac alta salata dar nu renunt la cautari pentru ac vreau sa degust salata asta minunat arata ca tot ce faci, se vede ca pregatesti totul cu drag

Bucataras Medi 1

09.12.2010, 19:38

Multumesc pentru cuvintele frumoase Sylvia.........ai gasit in cele din urma macrou afumat?.......................

DIANA B 1

25.07.2012, 12:33

Postat in 2010 , vizualizat de 2010 ori

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cod File, la cuptor