Salata de ficat de porc

de Ana_Maria269 in Ficat, 4 Oct 2010 | 8209 vizualizari

 

o alternativa la ficatul la gratar care nu se poate manca decat cald

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficat de porc
  • 2 lamai( 200g )
  • 1 legatura mare de marar
  • sare; piper ;  delicat dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ficat de porc:

Se spala ficatul bine se taie in bucatele mici cam 6 x 6 , si groase de un cm , se prajesc in ulei cate 3 min pe fiecare parte . Se scot intr-un castron, se presara cu sare, piper, delicat. Se storc cele doua lamai si se presara cu marar din abundenta.

Si a doua zi este la fel de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc împăturit