Salata de icre

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita plina de icre de crap conservate cu sare,
  • miezul de la o felie de paine, muiat in lapte,
  • 200 ml ulei,
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • felii de castravete si de ardei rosu pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Miezul de paine se stoarce foarte bine de lapte si si amesteca pana la omogenizare cu icrele.

Apoi se procedeaza ca la maioneza, turnandu-se cate putin ulei pana cand devine consistenta, apoi cate putina lamaie, si iar ulei. Dupa ce se consuma jumatate din cantitatea de ulei se poate pune mai mult odata pana cand se termina.

Se serveste pe felii de paine pe care se pun cateva bucati de castravete proaspat taiat in lungime, si decorate cu ardei gras rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat