Salata de icre de crap

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2014 | 6861 vizualizari

 

Imi plac icrele mult de tot,as manca oricand :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri icre crap
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare (daca nu sunt prea sarate)
  • 1 ceapa
  • gris
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Am tinut la temperatura camerei icrele si uleiul.Intr-un castron am inceput sa frec icrele cu putin ulei cu o lingura de lemn pana au inceput sa se inmulteasca si sa se albeasca.

Peste ele am pus zeama de lamaie (acestea vor deveni mai albe si mai spumoase de la lamaie)

La final am taiat ceapa marunt si am pus peste icre,apoi intr-o cratita am pus putina apa(cam 1 cescuta) si gris cat sa fie o coca nici tare nici moale.

Dupa ce s-a racit grisul am adaugat peste icre si se amesteca pana se incorporeaza.

Se pot manca simple fara gris dar sunt mai gretoase,eu adaug gris,se vor inmulti si daca sunt prea sarate grisul absoarbe din sare.

Se intinde pe felii de paine si se pot manca cu rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]