Salata de peste (pangasius)

de Carmen in Pangasius, 18 Ian 2015 | 5818 vizualizari

 

De obicei o fac cu salau. Azi am prestat-o cu pangasius.

 

INGREDIENTE

  • pangasius - 1 pachet de 1 kg
  • cartofi - 4-5 bucati
  • smantana 200 g
  • maioneza 200 g
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste (pangasius):

Se pune apa la fiert cam 2 l si cu o lingurita de sare. Dupa ce se inspecteaza bine pestele sa nu cumva sa aiba ceva oase, se arunca in oala sa fiarba. Cat fierbe dansul, ca e iute tare in ale fierberii, curatam cartofii si-i taiem rondele sau cuburi dupa cum vrea inspiratia momentului.

A fiert? Ok! Se scoate cu spuminera pe un platou si se lasa la racit. In aceeasi apa se pun cartofii cu acelasi scop.

Au fiert si dansii? Se scot cu aceeasi spumiera pe un alt platou si se lasa la racit.

Intre timp amestecam maioneza care poate fi home made sau de la supermarket, depinde de timp si chef, dar mai ales de timp, cu smantana si un strop de piper.

Montam platoul:

- cartofi

- peste

- sos

Satios, sanatos si spectaculos!

TIPS-URI

1

e bine sa fierbem cartofii in aceeasi apa pentru gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste (pangasius)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]