Salata de pleurotus cu maioneza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2014 | 11109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr.ciuperci pleurotus
  • 1 legatura de marar verde (congelat am avut eu)
  • maioneza de casa dintr-un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar
  • sare si piper alb dupa gust
  • 1 albus fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pleurotus cu maioneza si marar:

Ciupercile pleurotus se spala, se taie bucati si se fierb pentru 15 minute in apa cu sare.

Intre timp preparam maioneza din: un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar.

Lasam ciupercile la scurs, apoi la racit, adaugam mararul verde si le maruntim la robot impreuna cu albusul fiert.

Adaugam maioneza,potrivim de sare si piper, apoi servim cu roaii proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pleurotus cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

18.10.2014, 07:48

super buna

alilianaa 1

18.10.2014, 08:28

tare bune..

mihaelar63 1

18.10.2014, 13:50

Interesanta combinatie . Trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]