Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 4197 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: salata de sezon, retete Salate
Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.
Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.
Adaugam otet si ulei dupa gust.
Omogenizam si servim salata proaspata.
Delicioasa goala dar si langa un fel principal.
de RODIMUR 8
de marianascarlat 1
de T I M E A 5
de Gherca Daniela 5
Florentina_Cristina 1
Rocsi 1
laura_n 1
iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
mihaelar63
Adele
vasimur
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!