Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 3603 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: salata de sezon, retete Salate
Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.
Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.
Adaugam otet si ulei dupa gust.
Omogenizam si servim salata proaspata.
Delicioasa goala dar si langa un fel principal.
de RODIMUR 8
de marianascarlat 1
de Oana 9
de luminita20_2006 1
Florentina_Cristina 1
Rocsi 1
laura_n 1
iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:14
la 16:05
la 10:59
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
8 comentarii
7 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!