Salata de sparanghel cu hering

de Catalina L in Salate, 3 Iul 2020 | 2572 vizualizari

 

Heringul se serveste de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/salata-de-sparanghel-cu-hering-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de sparanghel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr file de hering marinat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smantana acra sau 4 linguri de smantana amestecate cu o lingura zeama de lamaie
  • sare, piper
  • arpagic, lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel cu hering:

Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.

Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.   

Curatati si tocati usturoiul marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.

Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.

Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.

Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.

Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).

Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .

Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.

Serviti !    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar