Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi

de Andra_Constantinescu in Salate, 27 Iul 2016 | 6049 vizualizari

 

Mi-a spus cineva ca in tecile clasice cu usturoi pune si maioneza. Mi s-a parut interesanta ideea si am zis sa incerc si eu, la inceput cu mai putine teci. Ce credeti? Eu, care nu mananc teci cu usturoi de obicei (am mancat decat atunci cand am fost gravida), le-am mancat aproape pe toate (le-am servit cu rosii) si am pus repede altele la fiert ca sa guste si ceilalti.

 

INGREDIENTE

  • 200 g teci de fasole fideluta galbena;
  • doi catei de usturoi;
  • 60 g de maioneza de casa (doua linguri);
  • sare;
  • circa 1l apa pentru fiert tecile.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi:

Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala.

Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi.

Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un castron, iar peste ele se adauga usturoiul (curatat de foi, spalat) presat. Se adauga maioneza de casa si se amesteca totul, potrivindu-se de sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]