Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan

de Catalina L in Conserve, 31 Oct 2019 | 5287 vizualizari

 

Ce-mi place salata de varza murata la borcan.
Excelenta, trebuie numai lasata o saptamana la frigider inainte de a o consuma.
Este buna de mancat imediat, dar dupa o saptamana este mult mai gustoasa si mai usor de digerat.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/salata-de-varza-cu-otet-chimen-si-ardei.html

 

INGREDIENTE

Pentru 1 borcan de 600 gr

  • 1/2 varza alba rasa
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 ardel galben
  • 100 ml de otet alb bio
  • 1 lingura de seminte de chimen
  • 1 lingura de sare marina (atentie nu sarati prea tare)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan:

Sterilizati un borcan si capacul lui.

Dati pe razatoare varza.

Eu am folosit un cutit de curatat legume la-nceput si apoi am terminat cu razatoarea cea mare.

Taiati ardeii fasii subtiri.

Amestecati toate legumele cu sarea, apasati, frecati si presati sa iasa zeama verzei.

Puneti otetul si chimenul si amestecati.

Umpleti borcanul cu acest amestec si apasati bine.

N-am pus apa, daca trebuie puneti apa fiarta si racita.

Puneti o greutate deasupra sau apasati varza cu 2 bete puse in cruce.

Puneti apoi capacul si dati-l la rece.

Se va conserva astfel cateva luni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]