Salata din limba de porc

de nico15 in Porc, 25 Iun 2013 | 11991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  • 5 castraveti murati
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 30 g de masline negre feliate
  • ½ de iaurt

Pentru maioneza:

  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 1 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din limba de porc:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in feliute subtiri. Castravetii murati ii curatam de coaja si ii taiem in cubulete de aceeasi marime, se lasa la scurs. Fierbem un ou tare, taiem ceapa brunoisse

Dupa ce oul a fiert se decojeste si se va taia cubulete se amesteca cu ceapa, castravetii si maslinele feliate.

Trecem la pregatirea maionezei din galbenusul de ou, ulei si mustar+ se va amesteca bine si se va adauga, sare, un praf de piper alb si zeama de lamaie. Pentru a nu fi un preparat greu in maioneza preparata de noi adaugam si iaurtul, amestecam bine si adaugam peste salata noastra(atentie la castraveti trebuie sa fie foarte bine scursi altfel salata datorita excesului de lichid va aparea dizgratioasa).

Saram, piperam  adaugam si un praf de boia, dupa preferinta: iute, dulce sau afumata. Decoram ca in imaginile alaturate si servim.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din limba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)