O salata rapida, colorata si satioasa, numai buna de servit la micul dejun sau de ce nu, chiar in borcanel, la pachet!
Intr-o oala mica, punem ouale si le acoperim cu apa. Dizolvam un praf de sare si cateva picaturi de otet si le dam la foc mic. Fierbem maxim 15 minute (de cand le-am pus pe flacara).
Spalam, curatam si tocam toate celelalte ingrediente, dupa preferinta.
Amestecam totul in salatiera. Potrivim gustul de sare, piper si ulei.
Ornam cu felii de lime si oua.
Servim cu lipii sau biscuiti crackers.
1
Puteti imbunatati salata dupa gustul personal (cu ardei gras tocat, morcov ras, branzeturi etc.).
2
Avocado se spala, se taie in doua pe lungime si se roteste usor pana se desparte. Se stropeste cu zeama de lamaie / lime pentru a preveni oxidarea. Cu ajutorul unui cutit cu varf, tragem linii transversale si orizontale in interior, formand cuburi de 1cm/1 cm. Scoatem miezul cu o lingura, introdusa finut, pe sub coaja.
3
Atentie la cantitatea de sare!