Salata romaneasca de primavara

de Ancutsa in Salate, 19 Feb 2017 | 3123 vizualizari

 

Daca va ramane pui prajit de la o alta masa, puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv legume si verdeturi in limita spatiului :)
"Dragostea e o salata"...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte
  • cateva fire de usturoi verde
  • pui prajit taiat fasii
  • 1 morcov
  • 1 salata verde
  • 1 praz
  • masline
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata romaneasca de primavara:

 

Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel.

 Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place.

 Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betisoare, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc, legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.

 Pofta buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata romaneasca de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu miez de lapte