Salau cu fenicul si ardei copt

de Oana in Salau, 8 Mar 2010 | 6934 vizualizari

 

Inventie proprie :)

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • un bulb mare de fenicul
  • 3 ardei capia, mari, copti
  • o lamaie
  • un ciorchine de rosii cherry
  • jumatate pahar cu vin alb
  • un pahar cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • oregano
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu fenicul si ardei copt:

Feniculul se curata, se taie in patru, apoi solzisori si se aseaza intr-un vas de iena. Deasupra se pun 2 ardei copti taiati fasii groase, apoi fileurile de peste, rosioarele printre fileuri. Se aseaza deasupra pestelui al treilea ardei copt, fasii si rondele de lamaie. Se condimenteaza, se adauga vinul si apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu fenicul si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal