Salau cu mustar si malai

de mihaelar63 in Salau, 11 Feb 2015 | 8523 vizualizari

 

Aceasta combinatie simplu de preparat este foarte gustoasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau [ eu am mai adaugat si doua bucati de somn ]
  • 5 catei usturoi tocati
  • 2 linguri mustar iute
  • 1 lingurita rasa turmeric
  • sare
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • salata verde
  • lamaie
  • seminte de floarea soarelui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu mustar si malai:

Pestele portionat si spalat se amesteca cu usturoi tocat sare , mustar , turmeric . Se lasa minimum 30 minute la macerat . Este si mai gustos daca sta cateva ore astfel asezonat in frigider la rece .

Se da pestele prin faina de malai .

Se prajeste in ulei incins .

Se scoate pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Este delicios atat cald cat si rece insotit de salata preferata . Noi am avut salata verde cu lamaie si seminte de floarea soarelui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu mustar si malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:07

Sylvia bine ca stiu ce sa pun de nada

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:08

Uite la Cleme , nu mofturiceste . O adevarata surpriza )

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:08

Rux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]