Şalău la tavă

de Bunica in Salau, 9 Apr 2009 | 14848 vizualizari

 

Bucatarasul Mirel este fan al pestelui la cuptor umplut cu struguri. “Isi lasa o aroma dulceaga care patrunde in peste si ii da un gust exceptional”, argumenteaza el. Salaul din aceasta reteta s-a bucurat de un astfel de tratament. A fost chiar excelent!

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • 2 morcovi taiati rondele sau betisoare
  • 1 radacina de patrunjel taiata cubulete
  • o radacina de pastirnac taiata cubulete
  • o telina mica taiata cubulete
  • o ceapa mare taiata solzisor
  • dupa gust legume din amestecul mexican Bonduelle
  • boabe de strugure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şalău la tavă:

Se face patul de legume dupa ce se unge tava cu putin ulei. Pestele sa da cu un praf de sare si piper, se umple cu lamiie si boabe de strugure si se aseaza pe patul de legume. Se pune o cescuta de apa si un pahar de vin alb, dupa care pestele trage un pui de somn pe patul de legume la cuptor. Cam 40 de minute la foc potrivit. Cind se scoate se orneaza cu lamiie si verdeata, cu rosii chery …

Daca ti-a placut reteta noastra "Şalău la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:45

ooo ce frumoasa prezentare bunica,si cred ca-i foarte bun

LidiaChivu 1

07.03.2014, 19:59

pestele arata delicios!

lucy2002 1

05.02.2020, 14:54

Ce bine arata !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de parmezan