Salau pane

de Lau in Peste, 19 Mar 2018 | 5257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de salau
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • zeama de 1/2 lamaie
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane:

Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min.

Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper, usturoi, zeama de lamaie.

In alte farfurie, adaugam faina si pesmet.

Tavalim bucatile de peste prin faina, apoi il trecem prin ou si la final in dam prin pesmet.

Il prajim pe ambele parti pana se rumeneste, il scoatem pe un servetel de bucatarie sa absoarba excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele picante din peste