Saleuri

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 5964 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g faina
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri apa
  • 150 g cascaval
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 45
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa  framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele intindem coca pe o planseta apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece pana a doua zi.

Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou  si o asezam pe o planseta pe partea ingusta, o presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.

Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc.

Foarte fragede. Se topesc in gura.

TIPS-URI

1

Sare adaugam in functie de cat de sarat este cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]