Saleuri cu branza si masline

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2013 | 7209 vizualizari

 

Am vazut la Merisor pe blog si nu puteam sa dorm daca nu faceam si eu.:)

 

INGREDIENTE

  • -o punga aluat foietaj
  • -150 gr branza
  • -100 gr mazline verzi fara samburi
  • -3 linguri chimen
  • -1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza si masline:

Aluatul de foietaj il decongelam  si il taiem fasii mai groase (pe latime de grosimea egala cu 1 cm) si in jumate pe lungime  .

Oul il batem cu furculita si ungem cu el aluatul.

Peste aluatul uns cu ou presaram branza razuita, mazlinele rondele si chimenul.

Pregatim o tava de copt

Luam fiecare fasie de aluat si o rasucim .

Punem in tava si dam la cuptor pentru 20 minute . Trebuie sa se rumeneasca putin .

TIPS-URI

1

se pot face fara masline

2

fara chimen

3

si se pote adauga si altceva , dupa preferinte

4

perfecte cu un pahar de bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele