Saleuri cu mac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 7710 vizualizari

 

Una dintre cele mai simple retete de saleuri,cu extrem de putine ingrediente

 

INGREDIENTE

aluat

  • 150 gr unt
  • 250 gr branza vaci
  • sare(dupa gust)
  • faina - 300 gr 

pentru uns

  • mac
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac:

Amestecati intr-un vas toate ingredientele.Trebuie sa obtineti un aluat cu consistenta asemanatoare plastelinei.
In functie de continutul de apa al untului poate e necesar sa mai adaugati putina faina sau apa rece .

Formati o bila, o inveliti in folie alimentara si o dati pt 2 ore la rece.
Pe masa infainata intindeti cu sucitorul o foaie de 0,5 cm grosime si taiati fasii de grosimea degetului.
In tava in care ati pus hartie pentru copt puneti "baghetele",le ungeti cu ou batut si presarati mac.
Dati la cuptorul preincalzit,la foc mediu,pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]