Saleuri cu telemea si chimen

de Merisor in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 6489 vizualizari

 

Nu am facut fursecuri, dar am facut niste saleuri care vor merge la fix cu bere.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu branza
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu telemea si chimen:

Aluatul de foietaj cu branza l-am prezentat aici:

http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-telemea-in-aluat-39338.html 

Ce pot sa spun in plus ca am pus multa branza sarata data pe razatoare.

Dupa ce a stat la rece suficient aluatul, am intins foi de 1 cm grosime, le-am uns cu ou batut cu putina sare si am presarat chimen deasupra.

Am taiat fasii cam de 2/8 cm, le-am asezat in tava unsa si am copt 30 de minute la 180 grade.

Au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele de casa