Salsa Bechamel

de naomy in Sosuri, 23 Mar 2012 | 6544 vizualizari

 

este o salsa foarte buna pentru diverse mancaruri ,peste ,carne ,cartofi,.si mai ales cu paste ,...in functie de gustul fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr de unt
  • 50 gr faina
  • 1/2 litru de lapte
  • sare
  • piper alb(eu nu am avut si am pus asortat)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa Bechamel:

Pentru inceput punem untul intr-o craticioara si lasam sa se topeasca la foc incet ,adaugam faina treptat si amestecam bine pana se formeaza o crema si nu raman cocoloase cam 2-3 min. Apoi separat pregatim un pahar cu lapte  si il turnam deasupra continuand sa invartim pana se ingroasa ,punem sarea si restul de lapte si amestecam mereu cam 10-12 min.apoi ultima oara se adauga piperul dupa gust .Va rezulta o crema groasa si super de gustoasa.

TIPS-URI

1

daca doriti ca salsa sa fie mai fluida adaugati mai mult lapte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]