Sandvis cald cu ou si cascaval

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 19 Iun 2014 | 4144 vizualizari

 

L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 feliute cascaval
  • 1 ou
  • putin unt
  • putin ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ou si cascaval:

Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.

Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.

In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.

Peste ou  punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,

Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.

Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 15:02

Cris

laura_n 1

19.06.2014, 15:41

foarte misto! si eu as vrea! )

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 16:39

Laura, acum am chef...hai ca iti fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)