Sandvis Hochland

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 3492 vizualizari

 

rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine
  • 2 triunghiuri branzica Hochland cu ardei
  • 2 felii cascaval afumat Hochland
  • 2 frunze de salata verde
  • cateva masline verzi umplute cu ardei
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Hochland:

Taiem felia de paine in 2.

Ungem fiecare jumatate de felie cu cate un triunghi de branza Hochland.

Asezam cate o felie de cascaval afumat Hochland pe feliutele unse, decoram cu mustar frantuzesc.

Servim cu salata verde si masline verzi umplute cu ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Hochland" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta