Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei

de Bucataras Diana in Sandvisuri, 21 Iun 2019 | 2175 vizualizari

 

Am pregatit aceste sandwichuri pentru un concurs, la o revista. Chiar au fost bune. Merita incercate. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce,
  • 1 gulie,
  • 1 dovlecel,
  • 2 rosii,
  • 2 castraveti,
  • 3 fire ceapa verde,
  • 100 g iaurt grecesc,
  • 50g masline negre si verzi fara samburi,
  • flori de tei,
  • sare,
  • oregano,
  • ulei de masline cu usturoi.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei:

Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam feliile de legume, le stropim cu ulei de masline cu usturoi si cu putina sare si le dam la cuptorul preinacalzit la 200 grade pentru circa 15 minute, pana se rumenesc usor. Intre timp pregatim un sos astfel: tocam marunt castravetii, maslinele si ceapa verde, apoi le amestecam cu iaurt, sare si oregano. Feliem rosiile si pregatim sandwich-urile. Pe o felie de cartof asezam o felie de rosie, ungem cu sosul de iaurt, presaram cu flori de tei. Procedam la fel cu feliile de guile si dovlecel. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

24.06.2019, 23:35

Retetele tale sunt mereu deosebite Diana!

Bucataras Diana 1

25.06.2019, 05:26

Multumesc tuturor pentru aprecieri.😘

Bucataras Diana 1

25.06.2019, 08:17

Ruxi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort