Sandwichuri gratinate

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2010 | 35329 vizualizari

 

sant fantastice ,mananci si nu te mai saturi..................

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast(eu am pus 18)
  • 9 felii de sunca
  • 9 felii cascaval sau branza
  • feliute de rosii (4 bucati)
  • 6 oua
  • sare
  • unt 1 pachet
  • 200 cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwichuri gratinate:

Se ung feliile de paine cu unt(pt a se putea lucra cu untul mai usor se scoate din figider inainte cu 1 ora) se pune o felie de sunca una de cascaval si feliute de rosii apoi a doua felie de paine unsa cu unt(se poate, cine vrea, si cu ulei de masline in loc de unt).Se pregatesc toate sandwichurile apoi se taie in doua.

Se unge vasul de yena cu unt,se pun sandwichurile in vas apoi se bat ouale cu putina sare se pune peste sandwichuri dupa care se presara cascaval se mai pun feliute de rosii si se da tava la cuptor pentru 15 -20 minute lA 180 grade.

PS:eu am pus in doua vase de yena si am pus cate 3 oua la un vas,depinde de cantitatile ce le faceti.Merita sa le incercati

Se servesc calde........................au mancat piticii .......................am avut 4 pitici la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwichuri gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval si telemea