Sangria

de Simo in Bauturi, 15 Apr 2009 | 6752 vizualizari

 

O bautura traditionala spaniola, care se bea pe ritm de Flamenco! Se poate asorta cel mai bine la preparatele din peste si din pui, daca folositi vin alb, sau vita, miel si porc, daca folositi vin rosu.

 

INGREDIENTE

2 l vin rosu, 8 linguri zahar, 3 lamai, 4 portocale, 2 pere, 1 baton scortisoara, 1/4 apa minerala, 50 ml coniac, cuburi de gheata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Pui vinul impreuna cu coniacul intr-un recipient. Adaugi zaharul, perele, lamaile si portocalele taiate felii impreuna cu batonul de scortisoara.

Dai recipientul la frigider pentru 4 ore. Se strecoara-daca vrei, dar se pot lasa si fructele in bautura. Pui apa minerala inainte sa servesti bautura si adaugi cateva cuburi de gheata. Poti decora cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shake de fructe