Saorma

de marieta in Pui, 5 Sep 2011 | 11351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru lipii
  • 200 ml apa,
  • o lingurita sare,
  • o lingurita si jumatate bicarbonat de sodiu,
  • 6 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde.
  • pentru umplutura
  • o jumatate de piept de pui taiat fasii lungi si prajit,
  • cartofi prajiti -  din 2 cartofi,
  • 2 linguri de maioneza,
  • salata de varza,
  • 2 rosii taiate felii,
  • ketchup dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saorma:

cum se fac lipiile:

din ingrediente se framanta un aluat bun de intins si se imparte in 4 parti egale.

se intind pe rand cu sucitorul si se coc in tigaie la foc potrivit,fara grasime.

cand sunt toate gata se umple dupa plac cu ketchup,maioneza cartofi prajiti, carne si salata.

eu le-am impachetat apoi le-am infasurat in folie de plastic alimentara.

au fost bune!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anomisana 1

05.09.2011, 17:06

ma primiti si pe mine?

marieta 1

06.09.2011, 00:51

cine vrea poate servi cu incredere!!!!!!!!!!!!pozele nu ies bine dar eu ma bucur ca pot face si asa.sunt pasionata de bucatarie cu adevarat,poate vreodata voi avea si eu poze frumoase.asta e!!!nu le poti avea pe toate!!

marcela1979 1

06.09.2011, 07:30

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]