Saramura de crap / caras

de MOKUSKA in Crap / Caras, 9 Iun 2014 | 11679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap bucati
  • 2 carasi (mai maricei, 200-300g)
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei iuti verzi
  • 2 ardei iuti rosu
  • o capatana de usturoi uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • 600 -700 ml apa
  • 5 linguri otet 9 grade (dupa gust)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap / caras:

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim. Rosiile si ardeii copti le curatam de pielita si de seminte (ardeii) le tocam foarte marunt si le amestecam cu pasta din mojar. Apa se da in clocot si se varsa peste pasta de legume, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. Se lasa la macerat pana prajim pestele.

Pestele se sareaza si se pune la prajit pe gratar (sau pe aragaz pe o plita).

Pestele copt se aseaza in zeama de saramura, se lasa 5-7 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap / caras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]