Saramura de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 8931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti(macrou)
  • 3 rosii(eu am avut in bulion)
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • sare,piper,verdeturi italienesti
  • patrunjel

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Pestele se curata,se spala si se "cresteaza".Se condimenteaza si se pune pe gratar,pana se rumeneste pe ambele parti foarte bine.Se aseaza intr-o tava pana se pregateste saramura.
Intr-o oala se pune apa,sare,piper si rosiile taiate si se da in cateva clocote;la final se adauga usturoiul pisat,ardeii tocati si patrunjelul verde.Saramura se toarna peste pesti si se lasa macar 30 de min sa se intrepatrunda aromele.Se serveste cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:49

te servesc nadina,cand mai e dezlegare

divainbucatarie 1

22.11.2010, 20:43

asa cum am mai spus si nadinei, imi place ff mult saramura de peste!

nadina73 1

22.11.2010, 20:55

scuze acuma am vazut ca uitasem de fursi sa le fasgata le-am pus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI