Saramura de scrumbie

de vero_closca in Peste, 29 Apr 2010 | 9522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 scrumbii
  • 2 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • frunze de leustean
  • otet
  • 1 ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de scrumbie:

Se curata,se spala si se usuca scrumbia apoi se cresteaza,se presara cu sare si piper si se frige pe gratarul incins impreuna cu cele 2 rosii.

Intr-o cratita mai larga se pune 1 l de apa la fiert si cand clocoteste se pune usturoiul si ardeiul iute taiate feliute,rosiile coapte si zdrobite,sare si piper dupa gust. Se acreste si se adauga si pestele.

Se dau intr-un clocot impreuna si se serveste saramura fierbinte cu frunze de leustean si mamaliguta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

29.04.2010, 10:35

o masa delicios de buna....................

silvi0ara 1

29.04.2010, 11:17

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:12

eu vin cu furculitele , am mancat o singura data saramura , dar obligatoriu trebuie sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu la cuptor cu lamaie