Saratele

de mihaelaM in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 8686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1lingura untura
  • 5 oua+1ou pt uns
  • 250 g margarina
  • 350-400 g branza sarata
  • drojdie( cat o nuca)
  • 1lingurita sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Faina o cernem intr-un lighenas unde vom face un cuib si vom pune margarina topita la cuptorul cu microunde, 5oua, branza data pe razatoare, laptele cald,untura,drojdia si sarea.

Amestecam totul pana ce aluatul nu se va mai lipi de maini,acoperim cu un prosop si lasam 20-30 min sa creasca.

Pe masa de lucru intindem foaie si o taiem fasii.

Tava de la aragaz o ungem cu putina untura apoi luam fasiile taiate,le rasucim si le punem in tava,le ungem cu ou si presaram mac.

Dam la cuptor cam 20-25 min.pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pariziene cu branza dulce