Saratele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 13004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici.

Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o rola zimtata se taie fasii din aluat, care mai apoi se rasucesc. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Miha 1

06.12.2009, 12:41

Iony, e un aperitiv usor de facut si care arata bine.

cora_cora 1

16.02.2011, 19:50

super reteta..am incercato si a iesit grozaveeee de gustoase si aspectoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute