Saratele

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 6477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingurita fructoza
  • Sare
  • 1 ou
  • 10 linguri ulei
  • 130 gr unt (untura)
  • 120 gr iaurt
  • Pentru decor
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Chimen
  • Mac
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o gropita in care am pus drojdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am amestecat incet apa cu drojdia. Am lasat 15 minute la loc cald. Dupa 15 minute am adaugat restul ingredientelor si am framantat pana cand am obtinut o coca elastica. Am lasat coca aprox 20 de minute.

Am impartit coca in 4 sferturi si am intins din fiecare bucata cate un dreptunghi pe care l-am taiat fasiute. Am uns fiecare fasiuta cu ou batut cu lapte, iar deasupra am presarat chimen, mac sau cascaval ras. Am copt pana cand s-au rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde