Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 7597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 70 g margarina
  • 25 g drojdie
  • o ceasca vin alb
  • o jumatate lingurita cu sare
  • chimen, mac, susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat.

Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]