Saratele cu bacon

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 17380 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune cu o bere rece alaturi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj (1/2 pachet)
  • 150 g bacon feliat
  • 70 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu bacon:

Aluatul se dezgheata.

Pe masa de lucru se presara un pic de faina, se intinde foaia de foietaj si se taie fasii de 3-4 centimetri.

Oul se bate bine si se ung fasiile cu el.

Se presara cascaval ras pe toata suprafata fasiilor.

Se pun feliile de bacon peste cascaval pe fiecare fasie si se ruleaza cat mai strans sub forma de spirala.

Se pun intr-o tava tapeteta cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se presara cu sare grunjoasa.

Se pot presara si seminte de mac sau susan sau .... daca va plac.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune cu un pahar de bere rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta in straturi