Saratele cu cascaval si chimen

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 10234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba 000
  • 1 cub drojdie
  • 350 g untura
  • 300 g telemea tare si sarata
  • 250 g cascaval Delaco DeFamilie
  • 2 oua
  • 500 ml lapte caldut
  • chimen
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

  • Intr-un castron punem faina....untura...telemeaua rasa...ouale....drojdia dizolvata in laptele caldut.
  • Framantam bine pana se desprinde de pe mana aluatul.
  • Adaugam putin ulei si mai framantam 2-3 minute.
  • Impartim in bilute si dam la frigider pentru a nu dospi.
  • Scoatem pe rand cate o biluta si intindem foi.... adaugam cascavalul DeFamilie ras pe razatoarea mica, presaram chimen...taiem cu pintenul fasii de aproximativ 2 cm latime si lungi cat un deget si le punem pe dosul tavii...unse cu putin ulei sau untura.
  • Dam la copt 20-25 minute.
  • Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Pofta Buna!!!

TIPS-URI

1

pt a va usura munca....puteti da aluatul prin masina de carne folosind forma speciala pt fursecuri...vor iesi putin mai groase insa delicioase :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv