Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 5834 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.

Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.

Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.

Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.

Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

nadea68 1

17.11.2013, 12:07

simona72 1

17.11.2013, 12:22

Pt astea as trage o fuga de la srviciu pana la tine!

mirela0911 1

17.11.2013, 16:49

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus