Saratele de casa

de AnyCostescu in Prajituri, 6 Dec 2012 | 14082 vizualizari

 

un "desert sarat"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura/margarina
  • 150 branza oaie/telemea/branza burduf
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 700 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ling otet
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa:

Se pun impreuna untura cu faina, apoi se adauga ouale si laptele. Se framanta pana se obtine o coca. Dizolvam praful de copt cu otetul si le punem peste coca, apoi punem si branza. Adaugam mac dupa preferinta, cat doriti

Se intinde pe masa o foaie si se taie fasii pe care le rasucim. Le punem la cuptor la 200 grade. Spor la treaba si pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri a la Bunica