Saratele din aluat de foietaj

de katty in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 4067 vizualizari

 

Daca tot m-am apucat de curatenie am zis sa fac si in congelator. Si cum aveam  si niste aluat de foietaj(cu care evident intentionam sa fac altceva) si timp cam putin am facut niste saratele.Sunt absolut delicioase si numai bune in zilele in care vrem sa rontzaim ceva, dar nu prea avem chef de treaba.
PS:Cel mai mult din toata treaba asta dureaza pozatul, iar cel mai putin mancatul.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 oua
  • branza telemea rasa
  • mac
  • faina pentru pudrat masa de lucru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din aluat de foietaj:

Dezghetam aluatul in frigider. Presaram faina pe masa de lucru si punem aluatul. Batem ouale bine si ungem aluatul. Presaram deasupra branza telemea rasa si macul. Cu un cutit ascutit taiem aluatul pe jumatate, apoi fasii inguste de 1 cm. Asezam fasii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava  la cuptorul preincalzit la 200 grade C  pana se rumenesc frumos. Scoatem tava si lasam saratele sa se raceasca inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:15

MotanLaOale 1

27.04.2016, 08:55

CameliaR 1

12.05.2016, 12:08

Ce bune si frumusele sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor