Saratele Steluta

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2010 | 8080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr.branza sarata
  • 125 ml iaurt
  • 125 gr.margarina
  • 25 gr. drojdie proaspata
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare
  • chimen,susan,mac,cascaval,parmezan pt pus pe deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Steluta:

Se amesteca toate ingredientele mai putin un ou si faina care se adauga treptat si se va obtine un aluat destul de tare dar nu foarte, asa incat trebuie sa se intinda bine si subtire de cca.4-5 milimetri. Apoi se unge cu ou batut bine si se da cu pensula, apoi se pune pe deasupra susan mac sau parmezan. Se vor taia fasii de 1-2 cmm si se pun in tava pregatita cu hartie de copt .Cuptorul trebuie sa fie iincins la 180 gr.Sunt gata cand s-au rumenit .

pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Steluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv triunghiuri cu branza