Sardine la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 4 Oct 2010 | 15962 vizualizari

 

Sunt grozav de bune.

 

INGREDIENTE

  • 12 buc. sardine
  • 1/2 cescuta ulei de masline
  • 1/2 cescuta apa
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de capere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Se curata , se spala si apoi se lasa la scurs sardinele.

Separat preparam urmatorul sos:amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie, cu ardeiul iute taiat fasiute subtiri, cu ceapa taiata marunt,cu usturoiul zdrobit,caperele si apa.Condimentam totul cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Asezam sardinele intr-o tava si turnam acest sos peste ele.Dam la cuptor si din cand in cand mai stropim pestele cu sosul din tava.Lasam pana cand pestele este bine facut si bine rumenit.Scoatem din cuptor ,asezam pe un platou si servim cu felii de lamaie care se storc peste peste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 20:31

Buni...............am gresit........... intradevar, sunt delicioase..................

nadina73 1

07.10.2010, 02:24

sant la usa si nu deschide nimenicred ca ai mancat tot si de acea nu deschizidar am lasat furile la usa sa sti

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:46

nadina, pai la ora aia eu dormeam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sardine in aluat de bere